Gaziantep Haber
HV
28 MART Perşembe 18:48

U-18 basketbol liginde şampiyon Büyükşehir oldu

Büyükşehir basketbol takımı Sakarya U-18 Erkekler Liginde şampiyon oldu. Final maçında Antspor’u mağlup eden Büyükşehir Basketbol takımına kupalarını takdim eden Başkan Ekrem Yüce, şampiyonluk için mücadele eden tüm takımları kutlayarak sporun birleştirici gücüne dikkat çekti.

SPOR
Giriş Tarihi : 11-01-2023 17:46   Güncelleme : 11-01-2023 17:46
U-18 basketbol liginde şampiyon Büyükşehir oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Sakarya U-18 Erkekler Ligi final karşılaşmasında Antspor’u 72 – 59 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyon olan Büyükşehir Basketbol takımına madalyalarını ve kupalarını Başkan Ekrem Yüce takdim etti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç ve çok sayıda sporsever takip etti. Karşılaşma sonunda şampiyon Büyükşehir Basketbol takımı sporcularına madalyalarını ve kupalarını Başkan Ekrem Yüce takdim etti. Başkan Yüce sporcuları tek tek tebrik ederek şampiyonaya katılan tüm takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şampiyonluk için mücadele eden tüm takımlarımızı öncelikle kutluyorum. Gerçekten güzel, heyecan dolu müsabakalara şahit olduk. Spor rekabetçi yapısıyla beraber güzelliğini de keşfettik. Şampiyon olan Büyükşehir Basketbol takımımızı da tebrik ediyorum. Büyükşehir’in spor kulüplerinin ulaştığı başarılar spora verdiğimiz değerin adeta karşılığı niteliğindedir. Sporcularımız ile teknik heyete bir kez daha başarılar diliyor ve kendilerini kutluyorum” dedi.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR