Gaziantep Haber
HV
28 MART Perşembe 19:45

İstanbul Maltepe’de Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi’ne temel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ‘150 Günde 150 Proje’ maratonu kapsamında Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi’nin temelini atarken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tepeden tırnağa yenilenen Altayçeşme Parkı yeniden hizmete açtı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 21:13   Güncelleme : 22-11-2022 21:13
İstanbul Maltepe’de Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi’ne temel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni”nin ardından yeni yapılan Yusufeli Belediyesi Hizmet Binası’na geçti.

İletişim Başkanlığı’ndan aktarılan habere göre belediye binasının açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, binayı gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kendisini davet eden bir vatandaşın evine gitti.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ikram edilen çayı içti.

“DEVLETİMİZİN İŞİ, MUTLAK BİR PROTOKOLE BAĞLI OLMALI”

Başkan İmamoğlu, göreve geldikleri andan itibaren, İstanbul Büyükşehir’in birçok kurumla yaptığı işlerde, protokol eksiklikleri ve sıkıntıları olduğunu tespit ettiklerini vurguladı.

“Altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlara, eğitimden istihdama, sağlıktan çevreye, İstanbul’un her noktasında iş üretiyoruz” diyen Başkan İmamoğlu, “İş üretmenin keyfi bir başka. Belediyeciliğin kutsallığı da buradan geliyor. Yani insanına hizmet, çocuğuna, kadınına, erkeğine; herkese hizmet çok kıymetli. O bakımdan biz, bu hizmette hiçbir engel tanımayız” ifadelerini kullandı. 2023’ün ilk aylarında, ‘100 Günde 100 Proje’ kampanyasını başlatacaklarını duyuran İmamoğlu, “İddiayla söylüyorum ki; bir beş yıl içerisinde İstanbul’a bu kadar hizmetin başka bir dönem yapıldığını göremeyecek kimse. O kadar iddialıyız, o kadar dayanışma içerisindeyiz. Allah’ın izniyle, bu işi de hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR