Gaziantep Haber
HV
19 MART Salı 14:54

Foça'da yılın ilk 'Konsey' toplantısı

Foça Kent Konseyi, 2023 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2023 19:56   Güncelleme : 15-03-2023 19:56
Foça'da yılın ilk 'Konsey' toplantısı

Foça Kent Konseyi'nin seçimsiz genel kurulunda meclislerinin ve çalışma gruplarının geçen yıl yaptıkları çalışmalar ve hayata geçen projeleri aktarıldı.

″Kent Hakları″ vurgusu yapan Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Kent Konseyi'nin kentin ve kentlinin hak ve hukukunun korunması için yerel düzeyde katılımı ve hemşehrilik bilincini geliştiren, güçlendiren yapılar olduğunu vurguladı.

Geçen yıl gerçekleştirdikleri etkinlikleri yeterli bulmadıklarını ancak etkisi devam eden pandeminin ve Türkiye’de daha yoğun yaşanan ekonomik küresel krizin yarattığı olumsuzluklara rağmen faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Gürer; ″Özellikle Kadın ve Engelli meclislerimizin çalışmalarını önemli buluyor, çevre çalışma grubumuzun duyarlılığını ilgi ile izliyoruz. Kadın Meclisimizin çalışmasına katılan Foça Mahalle Afet Gönüllüsü üyelerimiz, hazır ve eğitimli olarak halkımızın yardımına koşacaktır. 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem afeti hepimizi derinden üzdü. Üyelerimizin desteği ile toplanan giysi, gıda, ilaç ve hijyen maddeleri deprem bölgesine hızla ulaştırılmıştır″ diye konuştu.

Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, destekleri için Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR